Piotr_Z, jest tylko jeden mały szkopuł - kurier nie pozwoli Ci rozpakować paczki przed zapłatą pobrania i podpisaniem listu przewozowego :wink: - a potem, jak już się okaże, że przyjechały 4 lacze ze szrotu, możesz sobie co najwyżej siarczyście przykląć
opony letnie - co myślicie
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez tomekjmoplPiotr_Z, jest tylko jeden mały szkopuł - kurier nie pozwoli Ci rozpakować paczki przed zapłatą pobrania i podpisaniem listu przewozowego - a potem, jak już się okaże, że przyjechały 4 lacze ze szrotu, możesz sobie co najwyżej siarczyście przykląćsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomekjmoplkurier nie pozwoli Ci rozpakować paczki przed zapłatą pobrania i podpisaniem listu przewozowego :wink: - a potem, jak już się okaże, że przyjechały 4 lacze ze szrotu, możesz sobie co najwyżej siarczyście przykląć
Raz kupowałem opony przez internet, akurat takie mało ważne, byle jakie letnie w niskiej cenie, aby były do starego złoma teściowej :roll: Bez zarzutu.Morgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
-
Oczywiście zawsze może się zdarzyć nieuczciwy sprzedawca, ale zazwyczaj tacy żądają zapłaty przed wysłaniem towaru. Generalnie wszystko co kupisz przez internet możesz bez podania przyczyny zwrócić w ciągu 14 dni, niestety koszt przesyłki po twojej stronie ALE! jeśli towar był inny niż w opisie lub uszkodzony/niedziałający to sprzedawca zwraca koszt wysyłki (normalna reklamacja gwarancyjna). Co do zakupów w realnym sklepie to do seicento dawno temu kupiłem w spożywczym opony (kiedyś Geant teraz Real) zachęcony darmowym montażem. Montaż był darmowy ale wyważenie już nie! Takie cwaniaki i uwaga to było w 2000 albo 2001 i za wyważenie zapłaciłem 80 zł !!! po 20 zł od koła. Ale jak się regulaminów nie czyta to potem tak jest - nauka na całe życie!140 KM @ 327 Nm
Komentarz
-
-
Na wstępie przyznam że nie czytałem wątku w ogóle, ale jest tak rozległy a ja jestem tak leniwy dzis że szok...
Co powiecie mi o tych gumach, mam mały problem jak kolega szkoda że rozciąłem bok opony i musze kupić.
A że zdecydowałem się na nowe a nie używane i chyba wszystkie 4 to myślę o czymś takim:
Co o tym myślicie?
Ja miałbym je w cenie 207,40 zł
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andrev3http://www.netcar.pl/opon...563641,szi.html
Co o tym myślicie?
Ja miałbym je w cenie 207,40 złO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andrev3bo mam je w cenie około 237 zł
Zamieszczone przez Andrev3tylko jak będzie wyglądała sprawa ząbkowania w kombiku :roll:O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
kross12
Zamieszczone przez Piotr_ZZamieszczone przez kross12Przekonaliście mnie Co myślicie o tym sklepie http://motohurt.com/opona,3149.html
Cena bardzo niska, zna ktoś ten sklep?
PS. zakupy przez internet robię odkąd miałem 16 lat
Komentarz
-
Słuchajcie mam do wyboru kilka rodzajów opon. Jako że 85% dojazdu do pracy mam po autostradzie a reszta to miasto co z tym opon wybrać. Moje auto jak w podpisie OII kombi 1.9 TDI, zależy mi na dobrym trzymaniu się drogi na suchym i mokrym, głośność nie ma tak wielkiego znaczenia ale też żebym nie czuł się jak w odrzutowcu
Więc tak wszystkie 205/55/16:
1. Uniroyal Rani Expert 91V cena 207,40
2. Uniroyal Rain Sport 2 91W cena 236,68
3. Goodyear Excellence 91V MO cena 242,78
4. Goodyear Efficientgrip 91V cena: 245,22
5. Continental Contisportcontact 2 91V FR cena: 247,20
6. Dunlop SP Sport 01 91V cena: 247,66
Pomóżcie mi coś wybrać bo do końca tygodnia muszę mieć opony na samochodzie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andrev3Pomóżcie mi coś wybrać
Zamieszczone przez Andrev3Uniroyal Rain Sport 2 91W cena 236,68
Zamieszczone przez Andrev3Continental Contisportcontact 2 91V FR cena: 247,20O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Na suchym jest dobrze ale ciśnienie daje o 0,1 więcej, tak jak to sugerowały komentarze w testach użytkowników (na stronach typu opony.com itp). Na pewno nie są to sportowe opony ale poza pozytywnymi opiniami w tym wątku przekonało mnie to, że wole pewniej czuć się na mokrym. Być może ten model Rain Sport jest bardziej "sportowy", musisz to przemyśleć i sam zadecydować. Aha, powyżej zdaje się 185 te opony wyglądają tak: http://www.8opon.pl/7476_205-60r15h-rainexpert.html140 KM @ 327 Nm
Komentarz
-
-
a dla mnie:
Zamieszczone przez Andrev35. Continental Contisportcontact 2 91V FR cena: 247,20
6. Dunlop SP Sport 01 91V cena: 247,66
[ Dodano: Sro 18 Sie, 10 17:50 ]
Alpine F#1 status CDA 7990
Alpine F#1 status PXA H900
Focal TLR
Gorlich VK 170
STEG MSK 50
STEG MSk 50
STEG MSK 1500
Brax Matrix 10.1
2x Helix Power Station
2x Brax 1F
Van den Hul & Dynamat
W1Michał, jak pragnę zdrowia, zrób coś z tym podpisem...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andrev3szkoda, mam teraz zgrychę na maxa....saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
Komentarz